HOME
TE KOOP
CONTACT
DE FRANSE HANGOOR WINKEL

Je kunt het uiteraard ook combineren al moet ik zelf toegeven dat het niet handig is omdat ik het nog steeds niet voor elkaar krijg om ze aan te leren om hun giga poten te vegen!!  Maar afin dat terzijde is een kattenluik een prima optie dat ze zelf hun gang kunnen gaan. In de praktijk kiest een FH er vaak zelf voor om zo veel mogelijk buiten te zijn. Een binnenhok met een katten luik werkt goed. Een buitenhok en dan zelf naar binnen komen af en toe werkt een stuk minder.

tijdens de seizoenen kun je ook prima wisselen met buiten en binnen In september moet je de keuze maken, buiten of binnen. En na de nachtvorst als het richting de 15 graden gaat in april kun je hem naar buiten doen als je zou willen. Daartussen kun je ze ook naar buiten of binnen doen in de winter maar dan moet je een inbouw periode van 6 weken in  acht nemen om de vacht langzaam te laten wennen dus eerst in de bijkeuken, dan naar de schuur en dan in een afgesloten hok buiten met veel hooi en stro. steeds in stappen van 2 weken.

Wel voorop gesteld dat een konijn er niet van houd om steeds te veranderen van hok en van een vaste gewoonte houd dus verhuis ze niet als het niet hoeft!

FH BUITEN EN BINNEN
fransehangoren.com 2010. All rights reserved