HOME
TE KOOP
CONTACT
DE FRANSE HANGOOR WINKEL
Het karakter van de franse hangoor is wat de fransoos zo bijzonder maakt. Ik vindt het in de verste verte niet lijken op de gewone huis tuin en keuken konijntjes en vergelijk het dan ook altijd met een kat of een jonge pup. Net zo eigenwijs, aandachtsgeil en zelfverzekerd.


een klein ras konijn zal schuw, druk en bang voor heel de wereld zijn.  Als aan alle voorwaarde is voldaan en je besteed er enorm veel aandacht aan zal het bange wezentje uit zijn schulp kruipen en hand tam worden maar o wee als er wat gebeurt of er wordt minder aandacht aan besteed, dan zal het een schoef konijn blijven.

Franse hangoren worden geboren met een zelfverzekerdheid waar je u tegen zegt. totaal geen greintje angst...een relaxt en rustig konijn met 4 poten sterk op de wereld die die met gemak aankan . Hij onderzoekt en onderneemt alles en iedereen. Als een franse hangoor ram in huis opgroeit en jou als baas heeft zal hij als een jonge hond 's ochtends achter je aan lopen net zo lang totdat je hem aanhaalt. Hij zal van opwinding en blijdschap rondjes rennen rond je benen en gekke bokke sprongen maken tot wel een meter hoog en sprintjes trekken door de kamer in zijn "gekke uurtje". Kortom een huis konijn zoals nog nooit iemand heeft meegemaakt die gegarandeerd de show steelt bij elke bezoeker in huis.
fransehangoren.com 2010. All rights reserved

FH EN KARAKTER