HOME
TE KOOP
CONTACT
DE FRANSE HANGOOR WINKEL
Dit stukje gaat puur over keutel gedrag. In het hoofdstuk: FH en kutels vindt je de verschillende soorten , hoe ze er uit zien wat goed en niet goed is.

Buiten de ontlasting hebben keutels uiteraard ook nog een andere functie namelijkhet overbrengen van boodschappen. De keutels die een boodschap bevatten zijn vaak wat glimmender/ natter van soort en ruiken iets meer als de gewone keutels in de plasbak.

Vaak is een FHN binnen helemaal zindelijk al maanden achtereen en vindt je ineens keutels in huis vaak beteknd dit iets. Voor jou de leuke taak om uit te zoeken waarom.
Plassen heeft vaak te maken met zindelijkheid dus zie je louter alleen keutels weet je dat het een "boodschap" is die geen wc papier behoeft!

b.v keutels op de deurmat. je hebt je voeten geveegd waar een luchtje van een ander dier aan zit.  hij rent rondjes om je benen en verliest daarbij een heleboel keutels...koester ze want hij is verliefd op je!

Keutels op een plek waar jij altijd graag zit..op de bank b.v  dat moet ik gokken maar vermoed dat het zoiets is van het ook poepen op jou kattenbak.
fransehangoren.com 2010. All rights reserved

FRANSE HANGOREN EN KEUTELEN