HOME
TE KOOP
CONTACT
DE FRANSE HANGOOR WINKEL
Franse hangoren hebben altijd de rare gewoonte om gewoon languit te gaan liggen slapen. Vaak op de zij maar soms ook zelfs op de rug. Door het enorme zelfvertrouwen / relaxdheid wat dit ras over zich heeft, heeft het niet de alertheid van een kleiner ras om met zijn poten onder zich te slapen waardoor het snel weg kan mocht er gevaar zijn.
Een franse hangoor heeft geen enkel reden om bang te zijn en de meeste zullen niet wakker worden van de normale bekende geluiden. Als hij de hond of de stofzuiger gewend is zal hij gewoon door blijven slapen terwijl jij om zijn kooi stofzuigt.  Ik krijg wel eens de vraag of ze doof zijn omdat ze gewoon blijven liggen en niks horen omdat eigenaren simpel weg deze "luiheid"van een konijn niet kennen. Maar niks is minder vreemd voor een fransoos. voor andere kleine rassen is dit wel uitzonderlijk gedrag.

Ook denk je de eerste keren wel een "o hemel hij is dood...." en dan ga je goed kijken en ja hoor je ziet zijn buik nog heen en weer gaan. Niks aan de hand dus. Wen er maar snel aan!! Je zult hem nog wel vaker zo aantreffen.fransehangoren.com 2010. All rights reserved

FRANSE HANGOREN EN SLAPEN