HOME
TE KOOP
CONTACT
DE FRANSE HANGOOR WINKEL
met je linkse hand til je de huidplooi omhoog zodat er een breed gedeelte ontstaat waarin je makkelijk kunt prikken. De huid trek je omhoog aan de haren met je duim en wijsvinger top. Zodanig dat als je in het vel prikt je niet in je wijsvinger prikt dek daar eens overna.


fransehangoren.com 2010. All rights reserved

FRANSE HANGOREN EN STAART

De spuit hou je tussen duim en wijsvinger vast dus niet met je duim op de trigger!! waarom, mocht je prongelijk toch in je eigen vel prikken spuit je hem niet gelijk leeg!! De spuit stop je er horizontaal in zodat je nooit organen kunt raken. Let nogmaals goed op dat je niet in je eigen vingers prikt.


De meest gemaakte fout is dat je de naald er dwars doorheen steekt. Daarom moet je als je naald in het vel hebt gestoken de huidplooi laten vallen iets aan de naald trekken zodat als je er door en door zit gaat de naald r nu vanzelf uit. de hand die u vrijkomt daarmee ga je gelijk het konijn aaien want die heeft nu zoiets van he wat gebeurt er? en als je hem aait blijft ie mooi rustig zitten.
De spuit had je vast tussen duim en wijsvinger nu ga je hem zo verschuiven dat je met je duim op de trigger uit en hem langzaam leegspuit ( niet al te langzaam hoor!)
Let op , spuit je ivomac zet het konijn dan gelijk na het spuiten in zijn kooi of op de grond. het spul prikt en brand enorm onder de huid en kan dus weg sprinten of gekke sprongen gaan maken. als je hem op tafel hebt staan zou hij ineens van tafel kunnen duiken.